Verhuislift Eindhoven huren?

Huur onze verhuislift met meehelpend chauffeur.

Incl. BTW én liftbediener
excl. voorrijkosten

Binnen 1 - 2 uur gefikst

Geen last van rugpijn meer

Meer dan 15 jaar lift expert

Meubels blijven onbeschadigd

Lift komt tot de 9e etage

Nieuwe meubels blijven onbeschadigd dankzij een verhuislift

Heeft u een verhuislift nodig in Eindhoven of omgeving dan bent u op de juiste plek, onze
verhuisliften hebben en op-af bouwtijd van ca. 5 minuten en worden altijd bedient door een ervaren verhuizer. De verhuislift service die wij aanbiedingen in Eindhoven komt tegen de scherpste tarieven zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

In Eindhoven is de verhuur van verhuisliften aan de orde van de dag, dit door de vele hoogbouw in
Eindhoven maar ook door het grote aanbod in bovenwoningen. En verhuislift is dus niet altijd nodig voor projecten op grote hoogte, onze verhuislift wordt elke dag meermaals ingezet om alleen een bankje of piano naar de eerste verdieping te liften. Boels verhuurt verhuislift in Eindhoven, maar als u wilt dat het snel, goed en veilig gebeurd kunt u dit beter laten doen. De verhuur van onze verhuislift in Eindhoven is vaak zelf goedkoper dat dat u bij Boels een verhuislift ga huren, klinkt ongeloofwaardig! Vindt hier een opsomming van de voor en nadelen van de Boels verhuislift.

Een verhuislift huren in Eindhoven goedkoper dan u denkt!

Vaak denkt men dan een verhuislift huren duur is omdat het ook hele duren apparaten zijn om te
kopen, toch is het ons gelukt om een verhuislift service in Eindhoven aan te bieden die zeer
betaalbaar is. Doordat wij niks anders doen dan rond rijden met verhuisliften kunnen wij opdracht vaak combineren, dit is de voornaamste reden dat onze verhuislift service zo betaalbaar is.
U kunt onze verhuislift al voor minimaal 1 uur huren. Wanneer u van onze verhuislift service in
Eindhoven gebruikt maakt weet u altijd van te voren precies wat u gaat betalen. U betaald het uur
tarief en de voorrijkosten die voor u van toepassing zijn, geen verborgen kosten zoals verzekeringen en borg.

Voorbeelden Verhuislift Eindhoven

Bespaar op de voorrijkosten bij de verhuur van een verhuislift

Krijgt u nieuwe meubels en kunt u deze tijdelijk weg zetten en heeft u dus geen haast met de huur
van een verhuislift, dan kunt u besparen om de voorrijkosten.
Hoe gaat dit in zijn werk, simpel. U neemt contact met ons op en verteld ons wanneer u de spullen
geleverd krijgt, wij zorgen en voor dat wij (gegarandeerd) binnen 1 week bij u langs zijn geweest.
Doordat u ons 1 week de tijd geeft om langs te komen kunnen wij kijken wanneer wij met de
verhuislift in de buurt zijn en u zo niet de volledige voorrijkosten in rekening hoeven te brengen.
Heeft u niet een week de tijd en heeft u een verhuislift met spoed in Eindhoven nodig, ook dan
kunnen wij u helpen maar dan moeten wij meestal de volledige kilometers in rekening brengen.

Verhuislift huren Eindhoven
Heeft u een verhuislift nodig en komt u niet uit de omgeving Eindhoven ook dan helpen wij u graag.
Met onze verhuisliften reiden wij het hele land door. Mochten wij toch niet zelf in staat zijn om u te
helpen met onze verhuislift dan zorgen wij door middel van speciaal geselecteerde partners er voor dat er toch een lift komt.
Om onze kwaliteit te garanderen werken wij niet zomaar met iedereen samen die een verhuislift heeft, nee! Al onze partner zijn geselecteerd op de kwaliteit die ze aanbieden, zo weten wij dat u altijd de beste verhuislift service krijgt, zoals u dat ook van ons mag verwachten.

2. Vul vrijblijvend dit onderstaand formulier in:

Last minute uw verhuislift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Veenendaal – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl

Veel gestelde vragen over de verhuur van verhuisliften in Eindhoven

Een verhuislift huren in Eindhoven kan al vanaf €139, afhankelijk van uw flexibiliteit in dag en tijd kan deze prijs variëren, dit omdat wij de route met onze verhuislift altijd zo gunstig mogelijk willen maken

Als u een verhuislift gaat huren in Eindhoven dan is het belangrijk dat u de plaats waar de lift moet staan vrij houdt. Een plek van ongeveer 8 meter bij 4,5 recht voor het raam of balkon is meestal voldoende. Verhuisliften hebben ook een doorrijhoogte beperking van minimaal 3 meter, heeft u een verhuislift nodig voor de 10de, 11de of 12 verdieping dan is de hoogte 3,40 meter. 

In veel gevallen is een vergunning vereist voor het plaatsen van een verhuislift, vooral op eenrichtingswegen. Dit is om ervoor te zorgen dat hulpdiensten gemakkelijk kunnen passeren of tijdig op de hoogte zijn van de blokkade, zodat ze ongehinderd hun bestemming kunnen bereiken. helaas duurt de aanvraag voor een vergunning meestal 14 dagen, in 99% van de gevallen plaatsen wij de verhuislift dan ok zonder vergunning en zonder problemen. Moeten wij toch voor langere tijd een belangrijke straat of inrit voor blokkeren dan adviseren wij u wel een vergunning te regelen of het met de betrokkenen partijen (VVE’s) dit tijdig te bespreken om overlast te minimaliseren.

Onze verhuisliften zijn ontworpen om zware lasten te tillen, met een capaciteit van maximaal 400 kg. Ze zijn in staat om ladingen te verplaatsen naar de 12e verdieping. Echter, bij een hoogte van meer dan 19 meter of bij vlakke opstellingen kan de belastbaarheid verminderen. Voor specifieke vragen over belastingen en hoogtes, neem gerust contact met ons op.

Een Meubellift huren in Eindhoven kost het zelfde als een verhuislift in Eindhoven. Het is namelijk het zelfde, net als een ladderlift. In Eindhoven kunt u een Meubellift huren voor €139
De meeste ladderliften hebben een bereik tot ongeveer 27 meter, wat overeenkomt met de 9e verdieping van een gebouw. Echter, wij bieden ook een speciale 37 meter ladderlift aan die tot de 12e verdieping gaat.

Als het niet mogelijk is om de bank gemakkelijk door de deur te krijgen, kunt u proberen de schroeven uit de deur te halen of de poten van de bank los te draaien. Als zelfs dat geen oplossing biedt, kunt u overwegen om een verhuislift of meubellift te huren, waarmee de bank van buitenaf naar het raam of balkon kan worden gelift.

het tarief bedraagt €98 per uur, bent u flexibel in tijd dan kan het zijn dat niet de volledige reistijd wordt berekend. Moet er bijvoorbeeld maar 1 object gelift te worden en is een vaste tijd niet nodig dan kan dit vaak al voor een totaalprijs van €139

onze liften gaan tot en met de 12de verdieping (37 meter), op deze hoogte heeft onze lift nog steeds het vermogen om 200kg te liften. 

Ja, deze zo genoemde Last-minute opdrachten zijn voor ons dagelijks werk. Hou er wel rekening mee dat wij wellicht eerst de huidige planning moet afwerken voordat wij wij u kunnen komen. 
Hoe eerder u belt hoe groter de kans dat wij de zelfde dag nog bij u kunnen zijn.

WhatsApp gesprek starten?