Bankstel past niet door de deur? Gebruik de verhuislift van meubellift.nl

Als verhuurbedrijf van een handige verhuislift, kijken wij bij meubellift.nl er niet meer snel van op als  wij een telefoontje krijgen, waarbij wij om ondersteuning bij een last-minute of spoedklus worden gevraagd.

Het gebeurd regelmatig dat, ondanks goede en degelijke planning, midden in een verhuizing, of nadat een nieuw meubelstuk is gekocht, toch ineens blijkt dat het niet mogelijk is dit meubelstuk in het huis of naar buiten te brengen.

Een goed voorbeeld hiervoor is een bank, die in theorie makkelijk door de deur zou moeten passen, maar waarbij in de praktijk snel blijkt, dat de draai door de deur of de hoek waarin de bank dan zou moeten worden getild simpel weg onmogelijk is, ook met meerdere personen.

Daarom is er de optie van de verhuislift. De verhuislift van meubellift.nl is 27m lang, waardoor wij u zelfs tot aan de 8ste en in sommige gevallen zelfs tot de 9de van dienst zijn. En dat is nog niet alles, wij bieden onze verhuislift al vanaf 98 Euro per uur aan en er is dan ook altijd een ervaren bestuurder ter   plaatse. Voor deze vakman is geen enkele klus te gek, en ook bij last minute klussen helpen wij u graag verder.

Een bank naar boven liften met een verhuislift? Geen enkel probleem!

Gezien onze verhuislift niet alleen tot grote hoogtes kan liften, maar ook een maximaal draag vermogen van 400kg per vracht heeft, is er niet snel een meubelstuk, dat wij niet gemakkelijk op de plaats van bestemming kunnen brengen. De enige voorwaarde is, dat onze mobiele verhuislift, die op een transporter bus is gemonteerd, onder een groot raam of een deur op de gewenste verdieping kan parkeren, zodat bij voorbeeld uw bank gemakkelijk naar binnen of naar buiten kan worden gebracht. Geen pijnlijke rug meer, geen bank die nog dagen lang op de zelfde plek klem zit, omdat het niet door de deur lukt. Ook uw muren en vloeren hebben niets meer te vrezen. De hele klus in in de kortste tijd geklaard, en u kunt snel weer gezellig op uw bank plaats nemen.

Goede prijzen en onze verhuislift is altijd in de buurt

U huurt onze handige verhuislift al vanaf 98 Euro per uur en ondanks het feit, dat wij voornamelijk in het driehoek Nederland, Duitsland en België werkzaam zijn, hebben wij altijd een oplossing voor u, ook bij last-minute klussen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, hebben wij een groot netwerk aan partners in heel Nederland en doen altijd ons uiterste best, om u snel en efficiënt te helpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij staan altijd voor u klaar en ook voor een lastig lijkende situatie hebben wij altijd een goede en passende oplossing voor u.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een email, wij helpen u graag verder.

Deel dit bericht

Hoe kan ik de lift bestellen?

Meubellift + verhuishulppoppetje

Verhuislift voor €98,- per uur

Incl. een ervaren liftbediener

We rijden vanuit onze 2 vestigingen binnen Nederland

Amsterdam en Venlo. Voorrijkosten worden berekend als reistijd, indien combinatie mogelijk is de prijs variabel.

Vraag nu je 'vrijblijvende offerte' aan

Binnen 1 uur een concrete offerte in je mailbox

Last minute uw verhuislift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Veenendaal – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?