Ladderlift huren met chauffeur

Onze ladderlift specialist haalt uw spullen omhoog én omlaag

Incl. BTW én liftbediener
Exclusief reiskosten

Binnen 1 - 2 uur gefikst

Geen last van rugpijn meer

Meer dan 15 jaar lift expert

Meubels blijven onbeschadigd

Lift komt tot de 9e etage

Ladderlift huren?

Een ladderlift is een hulpmiddel om uw meubilair goedkoop naar boven te liften bij een verhuizing of als u een nieuw meubelstuk heeft gekocht. Een ladderlift kan met gemak grote en zware meubelstukken en andere objecten naar boven vervoeren. Een ladderlift is uiterst geschikt om die zware hoekbank, die helaas niet uit elkaar kan, te vervoeren. Als je hem zelf door het trappenhuis had moeten tillen had je er waarschijnlijk rugpijn aan overgehouden. Bespaar jezelf deze kwalen en verhuis de bank gemakkelijk door het raam met onze ladderliften. Al het werk wordt door de lift gedaan en onze bestuurder achter de ladderlift is ook zeker niet te beroerd om je een handje te helpen. Als de ladderlift eenmaal geïnstalleerd is kunt u net zo goed de hele inboedel ermee verhuizen. Dat scheelt aanzienlijk aan tijd bij het inladen van de inboedel.

Een ladderlift: de verschillende types

Een ladderlift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook ladderliften die op een busje of kleine vrachtwagen staan. De ladder bevindt zich dan op de plaats waar normaal de laadruimte gevestigd zit. Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer om je spullen op te vervoeren. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo kunnen de spullen bij het oude huis naar beneden getransporteerd worden en bij de nieuwe woning naar boven.

Hoe werkt een ladderlift precies?

Na het plaatsen van de ladderlift voor de gevel van uw woning is de lift gereed om uw spullen te verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat de lift op een vlakke ondergrond wordt opgesteld. Het is best lastig om een ladderlift zelf te bedienen. Daarom sturen wij altijd een vakman mee voor het bedienen van de lift. Dit om er zeker van te zijn dat de lift veilig bediend kan worden. We willen schade en letsel natuurlijk voorkomen.

Wanneer is een ladderlift met chauffeur handig?

Je kunt een ladderlift inzetten in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als je net een nieuw meubelstuk hebt aangeschaft en het meubelstuk te groot is om zelf de trap op te tillen. Je huurt dan gemakkelijk een ladderlift om het zware werk voor je op te knappen. Ook als je verhuist naar een woning zonder lift is het een slim idee om gebruik te maken van een ladderlift. Je hoeft dan niet alle trappen in het trappenhuis op en neer met je spullen. Een ander groot en lastig voorwerp om te verhuizen is de welbekende piano. Met behulp van een ladderlift kunt u de piano echter in alle veiligheid en met gemak verhuizen. Onze professional bediend de ladderlift, en u hoeft alleen nog maar uw eigen persoonlijke eigendommen in te pakken. Dus wacht niet langer en ga een lift huren!

Een ander groot en uitdagend verhuis object is de wasmachine. Vaak wordt een wasmachine op zolder geplaatst, omdat je dan makkelijk daar de was kunt drogen. Ook is er vaak een goede aansluiting op zolder. Helaas bevindt de zolder zich altijd boven in een woning. Het is natuurlijk niet fijn om die zware wasmachine vijf trappen omhoog te tillen. Hiervoor is de ladderlift de ultieme uitkomst.

2. Vul vrijblijvend dit onderstaand formulier in:

Last minute uw ladderlift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?