Regel hier uw meubellift

80% van onze klanten is met een meubellift al binnen 1 uur klaar

Incl. BTW én liftbediener
Exclusief reiskosten

Hoe kan ik de lift bestellen?

Meubellift + verhuishulppoppetje

1e uur inclusief reiskosten €139

Incl. een behulpzame liftbediener

All in Prijs €139,-

Geldig voor onze vestigingen Amsterdam, Den Haag en Venlo én de gebieden gelegen binnen een straal van 20 kilometer. Daarbuiten rekenen wij een kilometertoeslag van €0,85 per gereden kilometer.

Nog niet overtuigd? Lees hier al onze Google & Facebook recensies:

M Smit
M Smit
12:24 05 Sep 23
Top service en heel erg vriendelijkEn zeker niet te lui om te helpen.Tot de 8ste verdieping
Barthold Bekedam
Barthold Bekedam
13:16 18 Aug 23
Super service in Amsterdam, waren heel flexibel qua tijd en Dennis had het snel geregeld, absoluut aanrader!
Erwin Cuijpers
Erwin Cuijpers
20:21 26 Jul 23
Vandaag erg snel en fijn geholpen door Alex. Ik heb normaal een hekel aan verhuizen maar vandaag waren we binnen 50 minuten leeg. 3 verdiepingen soepel en snel leeggehaald. Zeer aan te raden!
Marvin Henkies
Marvin Henkies
15:02 18 Jul 23
Super netter und freundlicher Fahrer, hat alles super funktioniert. Ging auch alles super schnell!
Kiki Haeijen
Kiki Haeijen
17:16 22 Apr 23
Ingehuurd voor een verhuizing op 3 hoog voor de grote meubelstukken. Waren met een halfuur klaar. Super handig en super snel. Dankjewel!
Ralf Hubbers
Ralf Hubbers
12:07 06 Feb 23
Super geregeld hoor !!Snel makkelijk en behulpzaam , aanrader
Nancy De Korte
Nancy De Korte
12:44 16 Jan 23
Bank laten leveren, welke niet in de lift en het trappengang bleek te passen. Dit bedrijf kon ons ondabks geen reservering binnen een uur helpen. Echt een top bedrijf!
Amine El
Amine El
08:12 18 Nov 22
Very good service,Very helpful.Highly recommended 👌Top 👍
Will Winkel
Will Winkel
10:48 22 Sep 22
Perfect, snel en behulpzaam
Carin Kusters
Carin Kusters
09:38 29 Jul 22
Wat een ongelooflijke goede en snelle service. De mensen van lift express zijn heel behulpzaam en sociaal. Dit is een echte aanrader voor iedereen die bij een verhuizing een lift nodig hebben. Bedankt een dikke pluim voor jullie
Claud Bosman
Claud Bosman
05:58 19 Jul 22
Super service!! Vriendelijk en klusje zo geklaard
Nicole Houtermans
Nicole Houtermans
19:25 23 Jun 22
Ik ben zo goed geholpen door dit bedrijf. Ik stond met mijn handen in het haar en zij meteen binnen een paar uur voor mijn deur stonden om me te helpen met een bank die niet door de deur paste. Super bedankt voor de super service en vriendelijkheid
Peter Noldus
Peter Noldus
04:28 07 May 22
Tijdens de verbouwing van onze bovenwoning veelvuldig gebruik gemaakt van dit bedrijf om bouwmaterialen en afval aan en af te voeren. Flexibel, goedkoop en altijd bereid om een handje te helpen. Kortom een echte aanrader!
Margreth Heyer
Margreth Heyer
10:44 14 Apr 22
Wat een fantastische service, secuur, voorzichtig, aardig, op tijd en sterk! Mijn redding. Als je zonder stress wilt verhuizen, naar een 2e verdieping met een heeeeel klein trapgat, bel dit bedrijf!(En het is niet eens duur!!)
familie Reinkingh
familie Reinkingh
10:36 11 Apr 22
Super goed bedrijf! Snel een offerte en afspraak. Ontzettend vriendelijke en behulpzame chauffeur/liftbediener. Kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf een meubellift te huren. Wij zijn ontzettend blij dat onze eettafel boven staat. Bedankt!
David Treagger
David Treagger
15:12 30 Mar 22
Excellent customer service. They give you a time and there just before. Prices very good and the staff very well mannered. Highly Recommended
Sander Heijnen
Sander Heijnen
20:41 07 Feb 22
Top service en zeer vriendelijk geholpen. Ik stuurde donderdag avond een verzoek en vrijdag ochtend stonden ze bij me op de stoep.
Diane Oosterholt
Diane Oosterholt
20:04 10 Dec 21
Super service. Waren flexibel en dachten mee in de verhuizing. Dag van te voren werd nog even gebeld om de verhuizing door te spreken zodat alles goed zou verlopen. Lift werd niet alleen bediend maar er werd ook zeer actief meegeholpen. Professioneel en zorgvuldig bedrijf! Ik raad ze zeker aan voor verhuizingen of omhoog brengen van individuele meubels.
Nico Mandos
Nico Mandos
17:22 10 Dec 21
Bert Van Bergen
Bert Van Bergen
16:28 08 Nov 21
Wij hadden een lift nodig voor het bed, de mensen die het bed leverde waren telaat. Hierdoor liep het uit met de meubellift deze hebben netjes verder geholpen en zijn wat langer gebleven. Super tevreden!
Monique Huizinga
Monique Huizinga
14:09 11 Oct 21
Zeer kundige support bij het bedienen van de lift.Het transporteren van de oude en de nieuwe kast mbv de lift naar buiten en naar binnen verliep vlekkeloos en zorgeloos.De situatie was (voor ons begrip) niet standaard, maar werd door Lex (van Meubellift) zeer kundig, rustig en snel opgelost.Wij waren erg blij en uiterst content.
Conny Knapen
Conny Knapen
17:36 29 Sep 21
Super geholpen. Om 14.00 kwamen ze de bank brengen bij mijn dochter kregen ze die niet naar boven i.v.m draai in de trap. De bsnk werd in portaal gezet met advies een meubellift te laten komen. Heb dit bedrijf om 14.30 opgebeld dat ik dezelfde dag nog een meubellift nodig had. Na half uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat er tussen 16.00 en 19.00 een kwam. De chauffeur heeft netjes meegeholpen en de bank op de plaats gezet. We zijn super geholpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en zal ze zonder twijfel ook meteen weer bellen. Nogmaals super bedankt.
Anne Adang
Anne Adang
11:25 14 Sep 21
Perfecte service! Heb last minute gebeld 1 dag van te voren en de dag erna konden ze me al helpen. Ook een hele vriendelijke man die me geholpen heeft! Zeker een aanrader👍🏽
jeroentsjiek
jeroentsjiek
12:03 11 Sep 21
Perfect op tijd, professioneel, zorgvuldig met meubels en het huis zelf (bv zachte beschermende materialen op kermiek dakpannen) en heel vriendelijk. Higlhy recommended !!! Jeroen, Vught
Sara Bellen
Sara Bellen
08:36 02 Sep 21
Ik heb op korte termijn een verhuislift kunnen regelen. Ik kreeg snel reactie via de mail, en werd 1 uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren.De verhuizing zelf verliep heel soepel en de persoon die mee was hielp goed mee en was heel aardig. Ik kan iedereen deze verhuislift aanraden! Zeker in vergelijking met andere grote verhuisbedrijven!
Belinda van Dijk
Belinda van Dijk
14:55 27 Aug 21
Complimenten aan het vakmanschap van Lex.Handgemaakte tafel met beukenhouten blad 6cm dik, 260 lang x 120 breed in Nijmegen centrum naar 8 hoog.In de regio was geen enkele aanbieder die dit wilde doen.Daar waar conculega's het verzoek afwezen, " Nee hoor, dat kunnen wij niet, te hoog, dat is niet de 8ste maar de 10 verdieping. Was Lex duidelijk. Natuurlijk kunnen wij dit.....en hoe! Niet alleen een goede communicatie, maar ook nog eens een man van zijn woord, en goed vakmanschap maar ook nog eens goed betaalbaar en een vooraf vastgestelde prijs. Geen dubbele agenda of verrassingen achteraf! Een aanbeveling waard, met een service die door, naar ik begrijp, Stadsboom Nijmegen ook vaker gebruikt gaat worden bij het afleveren van handgemaakte meubelstukken bij klanten. Wij zoeken niet verder. Lex en Meubellift.nl toppers!
Monique Geboers
Monique Geboers
10:09 18 Aug 21
Zojuist is voor de 2e keer verhuislift bij mij geweest. 2 keer is Alex mij van dienst geweest en ik stond wederom verbaasd van zijn kundigheid en kracht. Ik ben n alleenstaande vrouw die niet kan tillen en deze jongen zet bijna alleen met n beetje tegendruk van mij, een megazwaar benchdressoir, nog een zware kast, en een 3 en 2 zitter binnen op zn plek op de 1e verdieping, neemt meteen het oude meubelwerk naar beneden en dat alles in n mum van tijd. Ik woon in den Bosch en heb de afspraak pas gisteravond gemaakt. Ze zijn ook na kantooruren geopend en dat is erg praktisch. Dikke duim voor dit bedrijf! De prijs is ook erg schappelijk. Ik raad ze van harte aan.Monique Geboers,Den Bosch
Bart de Graaf
Bart de Graaf
12:03 20 Jul 21
Super friendly and helpful, exactly what we needed. Not cheap, but definitely worth it!
Sarah Florack
Sarah Florack
14:06 27 Jun 21
Goede, snelle en vriendelijke service!
Henny Cox
Henny Cox
14:35 05 Apr 21
Perfecte oplossing voor het verhuizen van meubels naar appartement op de 3e verdieping. Goede hulp ook !
Camiel Verschuren
Camiel Verschuren
21:34 15 Mar 21
Top bedrijf! Bedrijf wat een bank moest leveren kwam veel te laat maar Meubellift is gebleven tot de klus geklaard was. Waar de meubelfabrikant (A-meubel) niet eens wilde helpen de bank naar binnen te brengen werd dit door de medewerker van Meubellift gewoon gedaan! Tweede keer dat ik ze heb ingeschakeld, twee keer op en top! Super service, goeie prijs, op tijd. Ik ben een zeer tevreden klant!
Deli Otten
Deli Otten
07:17 11 Feb 21
Super goed geholpen tijdens het verhuizen. Lift kwam mooi tot het balkon en er werd mee geholpen alles netjes in de bus te zetten. Top!
Lara Ketelaar
Lara Ketelaar
15:27 02 Feb 21
Snel, super vriendelijk en super handig personeel. Echt top!
Arjen Groot Roessink
Arjen Groot Roessink
08:01 02 Feb 21
Zeer tevreden. Alles was supersnel geregeld. Er werd meegedacht en mee verhuisd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
gabriel de graauw
gabriel de graauw
18:12 28 Jan 21
Onze nieuw aangeschafte bank bleek niet in onze lift te passen... o jee. Dankzij een snelle afspraak met twee behulpzame heren van dit bedrijf stond hij uiteindelijk alsnog binnen een uurtje op de goede plek bij ons in Eindhoven. Superfijn!
Peter Blomen
Peter Blomen
09:39 25 Jan 21
Op zeer korte termijn had ik hulp nodig met het verplaatsen van een grote glazen Douchewand naar de 1e verdieping.Alex de operator en bediener van de lift was zeer kundig en gaf goede tips hoe om te gaan met de glazen wand, een foutje en de wand is stuk.In amper 10 minuten met hulp van Alex en wat vrienden was de klus zo geklaard. Ik was werkelijk super blij.Hierbij geef ik Alex / Meubellift.nl een dikke 5 sterren review.Hartelijk dankt.
Bas Fleuren
Bas Fleuren
10:44 15 Jan 21
Andy Kalff
Andy Kalff
17:51 02 Jan 21
Lift-Express gevonden via google.
Het eerste contact was al prima. Verder zeer behulpzaam, netjes en prima service van Alex.
Complete inboedel in iets meer dan 1 uur van de vierde verdieping naar beneden laten "liften".
Als ik weer een lift nodig heb, heb ik voortaan nog maar 1 telefoonnummer nodig.
Lift-Express is echt een aanrader.
John Bessems
John Bessems
20:48 15 Dec 20
Perfecte service en hulp van Alex. Echt een aanrader om je rug te sparen!
Sára Várkonyi
Sára Várkonyi
06:11 24 Nov 20
Monica Wijnands
Monica Wijnands
21:11 23 Nov 20
Li
Li
05:23 27 Sep 20
Dylan Ye
Dylan Ye
21:00 14 Aug 20
Meubellift operateur was op tijd en erg behulpzaam in het verplaatsen van mijn bank. Gaf duidelijke instructies in wat er moest gebeuren en de klus was zo geklaard in 30min.
Heinz Thies
Heinz Thies
06:59 08 Jul 20
Ich musste einen großen Tiefkühlschrank ,der nicht durchs Haus passte in die erste Etage durch s Fenster gehoben haben.Meine Angebote von anderen Firmen lagen alle um die 300.00€ .Meubellift kam pünktlich wie abgemacht um 1/2 9Uhr freundlich und absolut professionell war der schrank in einer stunde oben.149€ wie vorher angesagt.günstig gut .Besser geht es nicht .Solch eine Fa.muss man einfach weiter empfehlen.ich bedanke mich nochmal bei den beiden Monteuren.
Christian Theißen
Christian Theißen
20:22 27 Jun 20
Dieses Unternehmen hat uns echt aus der Patsche geholfen als uns die Möbelspedition im Regen stehen ließ. Die Hilfe kam sehr schnell und hat unser Problem in wenigen Minuten gelöst. Wir sind sehr dankbar und sehr zufrieden, hier bekommt man Service auf höchstem Niveau.
Esmee Strieder
Esmee Strieder
18:00 19 Jun 20
Super service, heel klantvriendelijk en harde werkers! Top bedrijf. Echt een aanrader voor het huren van verhuisliften.
Prop Az
Prop Az
07:51 16 Jun 20
Goeie communicatie, ervaring en waren in no-time de meubels in het appartement.
Eva Stam - Pauptit
Eva Stam - Pauptit
18:56 15 Jun 20
Prettige contacten aan de voorkant, keurig op tijd, erg behulpzaam en professioneel. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Als ik mijn hele huisraad via de normale lift had moeten verhuizen was ik nooit in 1,5 uur klaar geweest en had ik nu al ruzie met de buren omdat ze de lift niet konden gebruiken ;-). Aanrader!!
Roy Habets
Roy Habets
17:10 15 Jun 20
Schuifdeur gekocht. Deze kregen we niet via de trap naar boven. 1 dag later was deze met behulp van deze firma al op de 2e verdieping. Gewoon super en professioneel.
Jeff van der Kemp
Jeff van der Kemp
07:56 17 May 20
Snel geregeld, komen afspraken na, denken mee, helpen een handje enz..

Erg fijn bedrijf/personeel om mee te werken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bram Smeets
Bram Smeets
10:16 16 May 20
Was een half uur te vroeg en moest nog even naar de dokter helaas. Toen ik terugkwam stonden de zwaarste meubels al onder, samen met mijn moeder die aanwezig was heeft hij enorm geholpen. Wat een topper, had niet gedacht dat ik bij de goedkoopste aanbieder de beste service zou krijgen!!!
Pascalle Karsten
Pascalle Karsten
15:30 13 May 20
Heel tevreden over de service van dit bedrijf! Snel, vriendelijk en keurig gereageerd op onze aanvraag en meer dan op tijd ter plekke. We werden enorm goed geholpen door de vriendelijke jonge man en doordat alles zo soepel verliep konden we ook alle andere dingen via de lift vervoeren, waardoor we niet meer zelf hoefden te slepen! Top!
joenanita
joenanita
17:38 01 May 20
Op 30 April 2020 zijn wij heel goed en vriendelijk geholpen, door de mannen van dit bedrijf. Het bankstel was supersnel boven, met hulp van jullie. Nogmaals bedankt, mvg Jo en Anita Kleuver uit Nijmegen
Bettina Kracht
Bettina Kracht
11:23 01 May 20
Mandy Gubbels
Mandy Gubbels
19:47 29 Apr 20
Vakkundige mensen die goed meehelpen en meedenken.
Super service en ook nog eens betaalbaar!
Martin bulkens
Martin bulkens
08:40 27 Mar 20
Super geregeld super sevice
Denise Kelder
Denise Kelder
20:50 12 Mar 20
Hadden een lastminute klus, vrijdag aanvragen maandag ochtend nodig. Geen probleem, heel netjes geholpen! Zeer vriendelijke mensen!
Ad Tijssen
Ad Tijssen
10:43 07 Mar 20
Prima Service: soepel te reserveren verhuislift met bediening. Vriendelijke en behulpzame medewerker. Stipt op tijd. Ik raad dit iedereen aan i.p.v. jezelf een breuk te sjouwen.
Jan Damman
Jan Damman
11:48 06 Mar 20
Prima service en hands-on mentaliteit van de lift operator. Hele nette voorkomende medewerker van dit bedrijf. Top.
Fenna Kregting
Fenna Kregting
08:39 02 Mar 20
Op vrijdagmiddag gebeld en op zaterdagochtend stond de lift keurig op de afgesproken tijd voor de deur! Super service en behulpzame man die meehielp met tillen van de spullen naar binnen!
Amber Schuurman (Tjee)
Amber Schuurman (Tjee)
14:24 26 Feb 20
Aanrader!! Last minute Hadden we een meubellift nodig. Reserveren ging soepel en dag later was de meubellift keurig optijd aanwezig. Zeer behulpzame jonge man heeft ons nog geholpen en we konden binnen het uur nog meer grote/lastige voorwerpen naar beneden laten tillen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk EN goedkoop kan
Bushra Salah
Bushra Salah
19:33 15 Feb 20
The driver was very professional, efficient and helpful
Danny Z
Danny Z
19:36 31 Jan 20
Top bedrijf!Snel flexible en netjes.Voor 2 uur gereserveerd en in 2 uur de complete woning leeg (had in 1 uur gekunnen als we een vrachtwagen hadden gehad inplaats van een busje). Gelukkig wonen we nu niet meer op een appartement maar anders had ik dir bedrijf zo weer gebeld.
Frank Hoegel
Frank Hoegel
20:25 30 Dec 19
Immer wieder gerne !!
Davy Kerkhof
Davy Kerkhof
19:06 30 Dec 19
hans snijder
hans snijder
13:27 01 Dec 19
last minute geregeld, kundig en fijne hulp
Krisje
Krisje
21:34 26 Nov 19
prettige ervaring alles volgens afspraak!
Sotiris Tsiachris
Sotiris Tsiachris
11:59 30 Sep 19
Very professional company providing quality service at great price. Alex helped me lift a big sofa part (230x110x77 cm) up to the 5th floor of my apartment in Eindhoven. Everything was done on time and very safely and he even helped me move the sofa inside my apartment.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sotirios Tsiachris
Sotirios Tsiachris
11:52 30 Sep 19
Very professional company providing quality service at great price. Alex helped me lift a big sofa part (230x110x77 cm) up to the 5th floor of my apartment in Eindhoven. Everything was done on time and very safely and he even helped me move the sofa inside my apartment.
Peter Snoeijs
Peter Snoeijs
17:43 19 Jul 19
Top Team samen met Huurverhuislift.nl
Denise Meeuwis (Privé)
Denise Meeuwis (Privé)
14:48 05 Jul 19
Top bedrijf! Voor een vaste prijs van Venlo naar Eindhoven en hulp bij het naar boven krijgen van ons bankstel. Geen poespas!
Isa Verkoeijen
Isa Verkoeijen
19:02 15 Jun 19
top service top personeel! vriendelijk helpen bij alles binnen anderhalf uur de hele inboedel beneden door hulp! aanrader!
Robert Bouten
Robert Bouten
09:27 19 Apr 19
Uitstekende service! Alles in een record tempo kunnen verhuizen.
Dank je wel!
Guido Simm
Guido Simm
15:22 05 Mar 19
Was ein weltklasse Service! Heute morgen nett angefragt für Auftrag in Straelen, heute Nachmittag bereits ausgeführt durch superdufte Mitarbeiter des Unternehmens. Das gibt ganz klar 5 Sterne !!! Herzlichen Dank und beste Grüße aus Wuppertal. 🤟🤓☺️
Frauke Geskes
Frauke Geskes
19:16 25 Nov 18
Super Service. Perfekte Ausführung.
Camille
Camille
21:47 19 Nov 18
Last-minute ingehuurde verhuislift en verhuizer in Maastricht. Van 3e etage naar 1e etage was door de ervaren Lex in no-time gebeurd. Dit ondanks de nodige grote en zware stukken die omlaag moesten. Zonder de handigheid van Lex en de praktische lift hadden we het niet in 1 dag gered, laat staan in een ochtend.Als we een volgende keer weer verhuizen, dan weet ik wie ik ga bellen!
Andrea Knops
Andrea Knops
20:43 08 Nov 18
Grandios!!! Wir haben uns mit der Breite des Hausflurs verkalkuliert. Also stand die Hälfte unseres neues Sofas schon zwei Stunden auf der Straße. Um 18.15 Uhr haben wir die Firma via Google gefunden. um 19.20 Uhr stand unser Sofa im Wohnzimmer. Alex war heute mein Held!! Dankeschön 😊
Marieke Beurskens
Marieke Beurskens
17:57 02 Nov 18
Super snelle service! Zeer flexibel en heel snel beschikbaar. Wij kunnen vanavond nog op onze bank zitten!
Sven H.
Sven H.
12:16 31 Oct 18
Super Serves, Tolle Arbeit und sehr Hilfsbereit. Sehr empfehlenswert.
Josephine Maranus
Josephine Maranus
20:58 26 Oct 18
Het reserveren en maken van afspraken ging heel soepel. Het verhuizen ging snel en efficiënt. En wat het dan tenslotte heel prettig maakt: de super vriendelijke service. Bedankt voor de hulp vandaag!
Lilly Tilly
Lilly Tilly
11:14 11 Oct 18
Beeindruckend. Sehr gute Kommunikation, pünktlich, ausgesprochen freundlich und sehr vorsichtig mit den Möbeln. Von so einem Service können sich deutsche Dienstleister eine dicke Scheibe abschneiden. Uneingeschränkt empfehlenswert.

Vielen Dank an Alex und Alex.
Shela Fletcher
Shela Fletcher
11:34 21 Sep 18
I can recommend Lift-Express.nl. The Venlo team started and ended the job on time. They were also helpful in accessing my needs before the day. The truck lift definitely saved a lot of time by not having to move furniture, one by one, down the stairs. Two thumbs up!
Guy van Cruchten
Guy van Cruchten
17:30 28 Aug 18
Ik kan lift-express alleen maar aanbevelen! Aangezien ik in de binnenstad van Roermond woon is mijn huis beperkt bereikbaar. In tegenstelling tot andere lift verhuurbedrijven was het 07:00u verhuizen geen enkel probleem. Daarnaast gaf de vakkundige chauffeur ons handige verhuistips en was hij niet te beroerd te helpen met het tillen van zware meubels. Dankzij lift express was de verhuizing van slaapkamer naar babykamer op de 3de verdieping in 30 minuten gebeurt!
Guy van Cruchten
Guy van Cruchten
17:29 28 Aug 18
Ik kan lift-express alleen maar aanbevelen! Aangezien ik in de binnenstad van Roermond woon is mijn huis beperkt bereikbaar. In tegenstelling tot andere lift verhuurbedrijven was het 07:00u verhuizen geen enkel probleem. Daarnaast gaf de vakkundige chauffeur ons handige verhuistips en was hij niet te beroerd te helpen met het tillen van zware meubels. Dankzij lift express was de verhuizing van slaapkamer naar babykamer op de 3de verdieping in 30 minuten gebeurt!
Eef Vako
Eef Vako
17:04 28 Aug 18
Mijn bankstel was supersnel naar de eerste etage verplaatst. Ontzettend bedankt!
Marijke Maas
Marijke Maas
08:33 22 Aug 18
Geen standaardklus, een badkuip naar boven. Maar wat een top en snelle service. Super bedankt.
Tom Bartels
Tom Bartels
08:21 22 Aug 18
zeer goede service en goede hulp
Sascha Gonder
Sascha Gonder
17:46 06 Aug 18
Wow super schneller Service, super freundlich, extrem weiter zu empfehlen!!! Und Preis ist perfekt
Olivier Louis
Olivier Louis
11:44 25 Jul 18
Zéér aangename samenwerking & stipte service.
Aanrader !!!
Hannie Deinum
Hannie Deinum
14:52 04 Jul 18
Snel vriendelijk en goed werk top gedaan
Pim Kessels
Pim Kessels
00:04 03 Jun 18
Geweldige en snelle service! Onze held! Top
Kaatje Kaatje
Kaatje Kaatje
12:28 28 Apr 18
Super super super top service.... the best ever!!! Vriendelijk en geweldige werkkrachten .... een echte aanrader!!!! Dankje voor alles!!!
LOUIS Verhuizingen Limburg
LOUIS Verhuizingen Limburg
12:32 26 Apr 18
Super service! Bedankt.
Imke Theelen
Imke Theelen
19:32 13 Apr 18
Goede service! Kregen de wasmachine zelfs boven zonder de lift.
Ymke Gobbels
Ymke Gobbels
06:48 27 Mar 18
Fantastisch geholpen! Snel en flexibel met goede zorg voor verhuisspullen.
Milena Królikowska
Milena Królikowska
14:09 26 Mar 18
Top service! Snel geregeld, op tijd aanwezig en ontzettend klantvriendelijk 🙂
Shirin Arts - Skincare
Shirin Arts - Skincare
10:53 26 Mar 18
Snelle service wat een uitkomst!Er moesten zware meubels naar de eerste verdieping die niet door de gang naar boven konden. De verhuislift was echt een uitkomst. Alles kon zo via het raam op de lift geplaatst worden. En zo kwamen de nieuwe meubels ook naar binnen.Beide heren hebben ook geholpen met het verhuizen van de meubels.Super tevreden over de verhuizing van lift-express.nl !
Mark Hoster
Mark Hoster
10:04 21 Mar 18
Verhuislift is zeker aan te raden bij het verhuizen! Super geholpen, bedankt mannen!
WhatsApp gesprek starten?