Verhuislift huren Boels en hoeveel kost een verhuislift

Zit u er aan te denken ook een verhuislift te huren bij Boels, of huurt u liever een bemande verhuislift. Een verhuislift is het hulpmiddel om al uw spullen snel naar boven en of onder te krijgen maar een verhuislift is ook Ideaal om gewoon 1 of 2 objecten zoals een bank, kast of wasmachine naar boven te krijgen omdat ze niet via de trap ophoog kunnen.

Na het lezen van dit artikel weet u waar u aan begint en kunt u een wel overwogen beslissing maken of u bij Boels een verhuislift gaat huren of liever door een gespecialiseerd bedrijf uw spullen laat liften.

Wat kost een verhuislift huren?

De kosten bij het huren van een verhuislift is voor veel mensen een doorslaggevende factor dus laten we daar beginnen. Een (kleine 18m) verhuislift huren bij Boels kost kaal €171,82 (04-06-2019), dit is exclusief verzekeringen en borg. Een verhuislift huren bij een gespecialiseerd bedrijf kost gemiddeld €98 per uur.

Nu hoor ik u denken €98 per uur is wel heel duur als ik voor €170 een lift voor een hele dag kan huren. Maar ik zal u het tegendeel bewijzen, huurt u bij een gespecialiseerd bedrijf een verhuislift dan bent u in 80% van de gevallen klaar met 1 uur. Huurt u een verhuislift bij Boels dan heeft u ook een dag nodig omdat:

  • U de lift moet ophalen en terugbrengen (u moet beschikken over een auto met trekhaak).
  • Het opstellen van de verhuislift voor een leek vaak al een half uur, of zelfs langer duurt.
  • U niet ervaren bent met het beladen van een verhuislift plateau.
  • De verhuisliften van Boels minder stevig zijn en daardoor minder praktisch in gebruik

De borg bij een verhuislift huren Boels

Gaat u een verhuislift huren bij Boels dan moet u rekening houden met een borg van €1500, deze borg krijgt u terug mits u geen schade aan de lift veroorzaakt. Waarom is de borg zo hoog? Dat komt omdat in de handen van een onervaren gebruiker de verhuisliften (in dit geval sleepliften) veel schade kunnen veroorzaken omdat deze met enige regelmaat omvallen door verkeerd gebruik. Ook wanneer u de lift niet laat omvallen kan de hydraulische kracht van de sleeplift er voor zorgen dat u de lift van de gevel afduwt waardoor bijvoorbeeld de stempels kunnen buigen en onbruikbaar worden.

Verhuislift vergunning

Voor het plaatsen van een verhuislift heeft u vergunningen en/of ontheffingen nodig, deze kunt u bij de gemeente aanvragen. Huurt u een bemande verhuislift bij een gespecialiseerd bedrijf is dat vaak niet nodig omdat deze bedrijven in veel gevallen de juiste vergunningen en/of ontheffingen hebben.

Voor en nadelen van een verhuislift huren bij Boels

Deel dit bericht

Hoe kan ik de lift bestellen?

Meubellift + verhuishulppoppetje

Verhuislift voor €98,- per uur

Incl. een ervaren liftbediener

We rijden vanuit onze 2 vestigingen binnen Nederland

Amsterdam en Venlo. Voorrijkosten worden berekend als reistijd, indien combinatie mogelijk is de prijs variabel.

Vraag nu je 'vrijblijvende offerte' aan

Binnen 1 uur een concrete offerte in je mailbox

Last minute uw verhuislift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Veenendaal – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?