Verhuislift Tilburg huren?

Huur onze verhuislift met meehelpend chauffeur

Incl. BTW én liftbediener
Excl. Voorrijkosten-

Binnen 1 - 2 uur gefikst

Geen last van rugpijn meer

Meer dan 15 jaar lift expert

Meubels blijven onbeschadigd

Lift komt tot de 9e etage

Verhuislift service Tilburg

Verhuislift nodig in Tilburg en bent u opzoek naar een bedrijf dat een verhuislift service aanbiedt?
Stop met zoeken, bij meubellift NL krijgt u een professionele verhuislift met ervaren operator die ook meehelpen met sjouwen.

U kunt ook een verhuislift/ladderlift huren in Tilburg met Boels of Borent, maar waarom
moeilijk doen als u een verhuislift service kunt huren die u alle moeite uit
handen neemt.

Goedkoop een verhuislift huren in Tilburg?

Ja dat kan, bij ons huurt u een verhuislift in Tilburg en omgeving tegen de scherpste tarieven. Voor
slecht 98 euro per uur huurt u onze verhuislift al, bijkomende kosten zijn 0,85 cent per gereden Km. Omdat Tilburg onder ons primair verhuislift werkgebied valt kunnen wij meestal een voordeliger tarief aanbieden doordat wij de gereden Km onder de klanten verdelen en per klant opnieuw vol in rekening brengen.

Verhuisbedrijven in Tilburg

Neem een voorbeeld aan de pro’s, ook grote verhuisbedrijven gebruiken dagelijks verhuisliften. Met veel van deze bedrijven die een verhuisservice aanbieden werkt Meubellift.NL samen. Maar ook als u de verhuizing zelfstandig gaat uitvoeren in Tilburg kunt u gebruik maken van onze verhuislift. Bij ons huurt u niet alleen een verhuislift maar ook een ervaren verhuizer die de lift veilig opstelt en u mee helpt met tillen en u tips geeft hoe u de bakwagen het beste kunt beladen, op die manier wordt verhuizen in Tilburg een stressloze bedoeling.

Voorbeelden Verhuislift Tilburg

Schade vrij verhuizen met een verhuislift

En verhuislift zorg er niet alleen voor dat de verhuizing stukken sneller en efficiënter gaat maar zorg er ook voor dat uw muren en meubel schade vrij blijven. Heeft u al eens geprobeerd een boxpring of wasmachine de trap op of af te dragen, waarschijnlijk had u vegen of krassen op de muur zitten toen u klaar was. Grote meubels en smalle ruimte zijn geen goede combinatie daarom is het verstandig of de spullen buitenom via het balkon of raam te liften door middel van een verhuislift. Een verhuislift wordt teven ook vaak meubellift, ladderlift of pannenlift genoemd.

Verhuislift 12 etages hoog

Onze Böcker verhuislift heeft een lengte van 37 meter en kan daarmee tot de 12de verdieping. Gaat u verhuizen en woont u op hoogte dan bent u bij ons aan het juiste adres, met onze verhuisliftservice zijn wij een van de weinigen in Nederland die tot de 12de verdieping kunnen reiken, bij oude gebouwen is het soms zelfs mogelijk om tot de 13de verdieping te gaan. De meeste verhuisliftbedrijven hebben een lift die tot maximaal 9 etages gaat, woont u daarboven dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze verhuislift mag dan wel bijna 40 meter zijn maar ook met een 1ste of 2de verdieping helpen wij u graag.

2. Vul vrijblijvend dit onderstaand formulier in:

Verhuislift huren per direct of met spoed

Heeft u spoed met het huren van een verhuislift omdat de levering niet naar binnen gaat en nu buiten staat? Dan heeft u per direct en verhuislift nodig. Meubellift.NL werkt vaak met zo genaamde last minute (spoed) opdrachten, meestal kunnen wij u de zelfde dag nog helpen. Zijn wel zelf niet in staat om met de verhuislift bij u langs te komen dan hebben wij een geselecteerd netwerk in Nederland met bedrijven die een verhuisliftservice aanbieden.

Houdt er alstublieft wel rekening mee dat wij naar u toe moeten rijden en reeds geplande verhuislift afspraken niet kunnen uitstellen, wanneer u ons belt kan het dus zijn dat u wellicht 2 a 3 uurtje moeten wachten op de verhuislift. 

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?