Goedkoop verhuislift huren

Een verhuislift huren is voordelig/goedkoop en eenvoudig met behulp van de verhuisliftservice van Verhuislift Limburg. Door ons brede aanbod aan liften kunnen wij u bijna altijd van dienst zijn, zoekt u een: meubellift, sleeplift, ladderlift, opbouwlift, pannenlift of verhuislift bij ons bent u aan het juiste adres.

Wanneer u van onze liftservice gebruik maakt komt er altijd een professional langs die de lift opstelt als wel bedient en u mee helpt met de overige sjouw werkzaamheden. Om de veiligheid te garanderen worden onze liften ieder jaar tijdig gekeurd om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen. Heeft u vragen over het huren van een verhuislift in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo, Venray of elders in Nederland? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Beter een verhuislift huren met vakkundige bediening

Een verhuislift huren bij Boels of Bo-rent voordelig, nee dat is het niet en praktisch al helemaal niet. Waarom zou u zelf de uitdaging aangaan om een sleeplift en of meubellift zelf op te stellen met alle gevaren van dien terwijl er professionals zijn die dat iedere dag doen.

Het opstellen van een verhuislift lijkt vaak makkelijk maar in de praktijk blijkt toch vaak dat het fout kan gaan als men niet precies weet wat ze doen, mede daardoor is de borg die u aan de Boels of Bo-rent moet betalen voor het huren van een ladderlift €1000 tot €1500.

Door bij verhuislift Limburg een verhuislift te huren bent u klaar in een fractie van de tijd door de behendigheid en ervaring van onze professionele operators, kost het u minder geld dan het huren van bovengenoemde partijen en hoeft u uw waardevolle tijd niet te besteden aan het ophalen en terugbrengen van liften.

Beter daarom kunt u een verhuislift huren met vakkundige bediening, vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan.

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Via het contact formulier kunt u alle vragen stellen die u heeft rond om het huren van een verhuislift, indien nodig krijgt u gelijk ook een vrijblijvende prijsopgave. Heeft u met spoed een verhuislift nodig in bijvoorbeeld Roermond, Venray, Geleen of overige plaatsen in Limburg dan kunt u bellen met +31643 710 777.

Voordelen verhuislift huren met professionele bediening

 Verhuislift huren bij verhuislift Limburg komt altijd met een operator met expertise
 Ook Last minute zijn wij beschikbaar
 Altijd de juiste lift voor iedere situatie
 Tot en met de 12e verdieping en soms zelfs nog hoger (37 meter)
 Beschikbaar in het weekend en op feestdagen
 Ook inzetbaar wanneer het maar om 1 object gaat
 Gebruik van verhuisdekens om schade te voorkomen
 In Limburg altijd de goedkoopste professional
 Maar ook in de rest van het land inzetbaar.
 Dus ook in: Amsterdam, Den haag, Rotterdam of Utrecht
 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar

Bank past niet door de deur of past niet door trapgat?

Heeft u een nieuwe bank gekocht of gaat u verhuizen en passen de meubels niet door de deur of trappengat? Geen probleem een verhuislift is de ideale oplossing om de spullen toch op de juiste verdieping te krijgen.

Een verhuislift, doorgaans ook wel meubellift genoemd wordt heden ten dage steeds vaker ingeschakeld om grote of lompe meubelstukken te verhuizen. Zelfs een wasmachine of piano kan gelift worden, waar moet u op letten bij het huren van een verhuislift: dat de spullen die gelift moeten worden door het raam of balkondeur passen en dat er voor ons en mogelijkheid is om de verhuislift voor het desbetreffende raam of balkon te plaatsen.

Doordat wij verschillende soorten liften hebben, zowel grote als kleine liften kunnen wij u met onze verhuisliftservice bijna altijd helpen. Plan vandaag nog een afspraak om een verhuislift te huren in regio Limburg of daarbuiten.

Gaat uw student verhuizen en denkt u aan een verhuisservice?

Gaat uw zoon of dochter het studentenleven tegemoet en staat de verhuizing voor de deur, een verhuisservice is vaak erg duur en niet nodig. Beschikt u over een grote aanhanger, nee? Geen probleem voor €100 per beschikt u via verschillende verhuur partijen al over een bus met laadklep, huur een verhuislift bij ons en de verhuizing van uw student is al bijna klaar.

Met onze verhuisliftservice komen wij met een professionele verhuislift die bij de studentenwoning wordt opgesteld, een kleppenbak (21 m3) is met behulp van onze meubellift en verhuizer meestal binnen 1 uur geleegd. Ook wanneer uw zoon of dochter op de 5de, 6de, 7de verdieping of hoger gaat wonen.

Al met al bent u met behulp van onze verhuislift klaar voor een fractie van de kosten van een studentverhuisservice en klaar met één dagdeel, dan heeft u de rest van de dag nog de tijd om de nieuwe woonplaats te verkennen. Wacht niet langer en plan nu alvast een verhuislift voor Maastricht, Nijmegen, Venlo of andere regio’s in Nederland.

Verantwoord omgaan met de meubellift, veiligheid voorop

Bij het huren van een meubellift staat veiligheid voorop. Niet alleen de veiligheid voor u en omwonenden maar ook voor uw meubels. Bij het gebruik van een meubellift moeten meubels zowel op de lift geplaats worden als er afgehaald worden, u kunt zich natuurlijk voorstellen dat wanneer men hier geen ervaring in heeft er van alles fout kan gaan. U zult bijvoorbeeld maar vergeten de deuren of lades vast te maken, als deze tijdens het liften open komen te staan kunnen deze omlaag vallen met alle gevolgen van dien.

Het is daarom dat wij onze liften enkel met professionele bediening verhuren, de operator is tevens een helpende hand die meewerkt bij het plaatsen en of afnemen van de meubels van de lift. Door de ervaring van onze mensen wordt onze meubellift altijd veilig en verantwoord geplaats tegen het gebouw.

Door gebruik te maken van een meubellift voorkomt u schade aan meubels, muren en zelf lichamelijk letsel. Wilt u ook veilig gebruik maken van een meubellift maar heeft u geen zin in alle poespas van het ophalen opstellen en terugbrengen van de lift vraag dan nu bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Gemak bij uw verhuizing met een verhuislift

Door een verhuislift te gebruiken loopt uw verhuizing soepel en gemakkelijk, zeker wanneer u in een appartement woont op hoogte waar geen lift aanwezig is. Door de verhuislift kunnen al uw spullen zowel groot als klein binnen 1 uur boven of onder staan, zonder beschadigingen en zonder stress.

Huur een verhuislift niet alleen voor u zelf maar ook voor uw vrienden die komen helpen met verhuizen. In plaats van de hele dag sjouwen kunt u halverwege de dag al beginnen met het voorbereiden van een gezellige barbecue. Een verhuislift kost niet veel en scheelt een hoop!

Ook wanneer u een woningontruiming voor de boeg heeft is een verhuislift ideaal. Een ontruiming is altijd veel werk en er komt altijd meer uit een woning dan men denkt. Met een verhuisliftservice staan alle spullen snel aan de grond, zelfs de vloerbedekking en of laminaat kunt u met de lift omlaaghalen. Heeft u nog een extra persoon nodig dan kunt u bij onze verhuisliftservice aangeven en dan komen wij met tweeën, of u kunt ervoor kiezen om de volledige woningontruiming aan ons over te laten.

Vakkundige bediening bij het huren van een verhuislift

Huurt u een verhuislift bij ons dan komt er altijd een vakkundige verhuizer mee, deze verhuizers werken dagelijks met en verhuislift en kunnen de lift dan ook veilig en vakkundig opzetten. De kans op schade aan uw woning en meubels is minimaal door de jaren ervaring die onze verhuizers hebben.

Verhuizen is een vak door onze uitgebreide ervaring, verloopt een verhuizing bij ons snel. Een verhuizing van Venray naar Roermond kan vaak al binnen een dagdeel volledig worden afgerond. Om de veiligheid te kunnen waarborgen leveren wij altijd een verhuizer mee die de lift bedient en in de buurt blijft van de lift. De verhuizer zorg ervoor dat uw meubels veilig naar boven komen door deze juist te plaatsen op het plateau en door de lift vakkundig te bedienen.

Waarvoor en wanneer kan ik een verhuislift huren?
Een verhuislift huren kan 7 dagen per week; Voor een verhuizing of slechts een object. Niet alleen voor meubels maar ook bouwmaterialen zoals gipsplaten en zelfs zonnepanelen.

Wat kunnen wij niet liften, als het meer weegt dan 400Kg of buitensporig groot is denk aan een raamkozijn van 4×4 meter. Maar zelf als het niet mogelijk blijk kunt u ons altijd benaderen, als er een mogelijkheid is om het te liften dan zullen wij die vinden.

Voorbeelden van spullen die wij met gemakt voor u kunnen liften met onze verhuislift:

 Koelkast
 Amerikaans koelkast
 Vriezer
 Wasmachine
 Witgoed in het algemeen
 Tafel
 Granieten tafelbladen
 Piano’s
 Ramen
 Bedden
 Bankstellen
 Kuizen
 Loopbanden
 Fietsen
 Fitnessapparatuur
 Kasten
 Dressoirs                    
   Laminaat

Heeft u zojuist een nieuw meubelstuk (bank) gekocht en past die niet door de deur of trappengat maar past die wel door uw raam of balkondeur dan is een verhuislift de oplossing. Onze verhuisliftservice van een half uur volstaat hier al.

Bespaar de rug van jezelf en vrienden en huur en verhuislift, wij zijn actief in heel Nederland maar voornamelijk in Limburg. Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo of Eindhoven hier kunt ons dagelijks aan het werk zien. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan en sta versteld van de betaalbaarheid van een professioneel bediende verhuislift.

Waar moet u rekening mee houden bij het huren van een verhuislift

Een goede voorbereiding is het halve werk en voorkomt problemen, hou dus rekening met de volgende zaken.
1. Passen de spullen door het raam/kozijn of balkondeur (meten is weten).
2. Woont u in de binnenstad, wat zijn de openingstijden van de paaltjes?
3. Is er voldoende plaats om de lift te plaatsen?
4. Is het raam of balkon überhaupt bereikbaar voor ons.
5. De lift kan maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden, het liefste zo dicht mogelijk bij de gevel.
6. Ons maximaal hefvermogen is 400Kg.
7. Ga zelf na of een vergunning op uw plek nodig is.
8. Verhuist u grote of zware spullen zorg dan voor voldoende hulp, onze verhuizer help altijd mee maar is geen hercules.

Komt niet voor een onprettige situatie te staan en bereid u goed voor en zorg ervoor dat u de plek waar de lift moeten komen te staan vrij is, het zal niet de eerste keer zijn dat wij aankomen en er een auto geparkeerd staat van een voor u onbekend persoon. Voor onze verhuislift hebben wij ongeveer 2 parkeerplaatsen nodig, heeft u die ruimte niet laat het ons dat weten zodat wij de situatie beter kunnen beoordelen en eventueel met een van onze kleinere liften komen.

Meet altijd uw meubel op om zeker te zijn van het feit dat deze door uw raam passen, als het door het raam past, krijgen wij het naar binnen. Ook belangrijk is om te kijken of wij überhaupt wel bij het raam kunnen komen, staat er bijvoorbeeld geen grote boom voor.

Indien u twijfels heeft over de mogelijkheid van het gebruik van een verhuislift kunt u ons altijd vragen om goed de situatie te beoordelen via Google Streetview of via aangeleverde foto’s.

Indien wij de lift niet kunnen plaatsen door geparkeerd auto’s of niet gemelde situaties zijn wij genoodzaakt om toch kosten in rekening te brengen.

Bij twijfel vraag het ons.

Deel dit bericht

Hoe kan ik de lift bestellen?

Meubellift + verhuishulppoppetje

Verhuislift voor €98,- per uur

Incl. een ervaren liftbediener

We rijden vanuit onze 2 vestigingen binnen Nederland

Amsterdam en Venlo. Voorrijkosten worden berekend als reistijd, indien combinatie mogelijk is de prijs variabel.

Vraag nu je 'vrijblijvende offerte' aan

Binnen 1 uur een concrete offerte in je mailbox

Last minute uw verhuislift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Veenendaal – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?