Met onze verhuislift gaat uw verhuizing van een leien dak

Er zijn meerdere namen voor onze ladderlift: Verhuislift, meubellift, materiaallift, goederenlift ja zelfs de bouwlift.

Allen gebaseerd op dezelfde techniek: middels een ladderconstructie via de buitengevel een plateau op en neer laten gaan met de bedoeling spullen omhoog respectievelijk omlaag te verhuizen.

Verhuizen zonder problemen

Met een verhuislift inclusief een meewerkende en ervaren verhuizer bent u goed geholpen, hij adviseert u, helpt u met het beladen van het platform en geeft tips op het gebied van het beladen van de vrachtwagen. Maar minstens net zo belangrijk het geloop met meubels door de nieuwe ruimtes is afgelopen, uw spullen en uw huis blijven onbeschadigd.

De opbouw van onze lift duurt nog geen 10 minuten, hierdoor zijn we al heel snel bezig met het liften van uw spullen. Als u de dozen heeft klaarstaan en u bent met 3 personen hebben wij een klein 2 persoons huishouden, ca 20 m3, in 2 uur uit de vrachtwagen in uw woning gelift of andersom natuurlijk. op deze manier verloopt een verhuizing in Eindhoven wel heel soepeltjes.

Problemen bij verhuizing

Voor u gaat het er om dat u bij uw verhuizing geholpen wordt, om op een zo efficiënt mogelijke manier uw kostbare huisraad in of uit huis te krijgen.

In het verleden ging de totale huisraad inclusief bankstellen, kasten en andere grote stukken door de gangen, het trappenhuis om na veel gedoe op de juiste plek te eindigen. Resultaat beschadigde meubels, strepen op de muren en door het vele geloop een nieuwe vloerbedekking die eruit ziet alsof er een voetbalelftal met modderschoenen over is gegaan.

Deel dit bericht

Hoe kan ik de lift bestellen?

Meubellift + verhuishulppoppetje

Verhuislift voor €98,- per uur

Incl. een ervaren liftbediener

We rijden vanuit onze 2 vestigingen binnen Nederland

Amsterdam en Venlo. Voorrijkosten worden berekend als reistijd, indien combinatie mogelijk is de prijs variabel.

Vraag nu je 'vrijblijvende offerte' aan

Binnen 1 uur een concrete offerte in je mailbox

Last minute uw verhuislift huren?

Wij realiseren ons, dat vaak op het allerlaatste moment pas blijkt, dat de verhuizing niet zonder verhuislift mogelijk is. Wij zijn het dan ook gewend om op het laatste moment gebeld te worden. Deze zogenaamde Last Minute klussen doen wij graag en rekenen hiervoor dan ook géén toeslag.

Meubellift.nl

Vestigingen in: Amsterdam – Den Haag – Veenendaal – Venlo

Goedkope Meubellift Huren – Meubellift.nl
WhatsApp gesprek starten?